ANTHEMIS : Qui sommes-nous ?


De LEA-groep werd in 2019 opgericht door de fusie van twee vennootschappen, Legitech, een Luxemburgse juridische uitgeverij, en Anthemis, haar Belgische tweeling.    

Voor Legitech was het doel om uit te breiden op de Belgische markt dankzij de reputatie en het merkimago van Anthemis. 

Van zijn kant wilde Anthemis zijn technologische en redactionele ontwikkelingen voortzetten om aan de verwachtingen van zijn auteurs en klanten te voldoen.

De vereniging van deze twee merken heeft geleid tot een compleet multimediaal redactioneel aanbod op het gebied van juridische en professionele uitgeverij.

Het is de ambitie van de LEA Group om zijn aanwezigheid op de Europese markt te consolideren met behoud van zijn lokale aanpak.

We letten op je.  Met deze slogan willen we de visie van de LEA Group benadrukken: het selecteren, verrijken, creëren en distribueren van hoogwaardige content en tools op juridisch en professioneel gebied.

Odoo • Texte et Image


ONZE WAARDEN

Begeleiding en nabijheid

LEA, uw lokale partner, luistert naar alle spelers in de redactieketen.
Door een echt partnerschap aan te gaan met auteurs, beroepsfederaties, universiteiten, omroepen en verdelers, en boekhandels, kunnen wij u kwaliteitsproducten aanbieden in het hart van de juridische en professionele actualiteit. Wij zijn overtuigd van het belang van menselijke betrekkingen en verbinden ons ertoe al onze redactionele partners te respecteren, waarbij voorrang wordt gegeven aan plaatselijke Europese actoren.

Evolutie en innovatie

Om aan uw nieuwe behoeften te voldoen, is LEA voortdurend in ontwikkeling en aan het innoveren door nieuwe complete redactionele aanbiedingen te ontwikkelen: webinars, e-conferenties, nieuwe collecties, nieuwe LexNow modules, etc..
Of het nu op papier of digitaal is of in de vorm van een conferentie en training, LEA biedt u kwalitatief hoogwaardige en actuele inhoud die aan uw verwachtingen voldoet.

Ondernemerschap

Dankzij de geest van ondernemerschap ontwikkelt LEA zich met een permanente doelstelling van ontwikkeling. Ons vermogen om onszelf uit te vinden en opnieuw uit te vinden stelt ons in staat om te blijven evolueren en nieuwe producten en diensten aan te bieden in overeenstemming met de verwachtingen van de markt.

onze missie

Onze ambitie is om juridische professionals en juridische consumenten producten en diensten aan te bieden op het snijvlak van juridisch nieuws, in een aangepast formaat.

Om dit doel te bereiken biedt LEA 100% gepersonaliseerde ondersteuning aan haar auteurs en sprekers tijdens het hele productieproces van een boek, een tijdschrift of de organisatie van een opleiding.

onze visie

 Anticiperen op de veranderingen van morgen om een steeds breder scala van kwaliteitsinformatie op een veelheid van media aan te bieden.
En aangezien voorbereiding op de toekomst betekent dat men het heden onder de knie moet hebben, willen wij de klassieke papieren editie voortzetten door haar te herdenken, zodat zij kan worden voortgezet en ontwikkeld op de nieuwe digitale media. 

ONZE PRODUCTEN

Boeken, wetboeken en tijdschriften

We werken samen met gerenommeerde auteurs om u kwaliteitsboeken en -tijdschriften te bieden.

Opleidingen

We organiseren opleidingen in de vorm van conferenties, workshops en webinars over alle rechtsdomeinen.

Digitale producten    

We ontwikkelen digitale oplossingen zoals LexNow om u te helpen tijd te besparen en efficiënter te werken.

ONZE MERKEN

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes


Opgericht in 2006

Legitech heeft zich in de loop der jaren gevestigd als dé Luxemburgse juridische uitgever. Het lokale karakter maakt het mogelijk de verschillende behoeften van de markt beter te begrijpen en dichter bij de auteurs, sprekers en klanten te staan. 

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnesCréée en 2005

Anthemis is een uitgeverij die gespecialiseerd is in professionele publicaties. Omdat we zo veel mogelijk practici kwaliteitswerken willen aanbieden, richten we ons op alle professionals die betrouwbare informatie nodig hebben op het gebied van recht, economie of management.

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

Opgericht in 2005 

LeA Uitgevers est une maison d'édition juridique présente sur le marché néerlandophone.
Une équipe expérimentée et motivée garantit le développement de publications et de formations de haute qualité dans les domaines du droit, des affaires et de l'économie . 


Kerncijfers

22

JURIDISCHE WETENSCHAPPELIJKE TIJDSCRIFTEN

4500

AUTEURS

800

GEPUBLICEERDE WERKEN

200

OPLEINDINGEN PER JAAR

Onze klanten

CIJFERBEROEPEN

BEROEPEN

 

CIJFERBEROEPEN

                   

UNIVERSITEITEN

EN HOGESCHOLEN 

 

PUBLIEKE SECTOR

BEDRIJVEN

 

EXPERTEN